Здравейте,

 

Казвам се Валентин Варчев. Роден съм в гр. Габрово през 1981г.

 

Средното си образование завърших в Гимназията за чужди езици “Екзарх Йосиф I” – гр. Ловеч, с профил английски език и литература, випуск 2000г.

 

През 2006г. се дипломирах като Магистър по Право към Юридическия факултет на Университета за Национално и Световно Стопанство - гр. София. Непосредствено след това в началото на 2007г. придобих и пълна юридическа правоспособност, съгласно изискванията на Министерство на Правосъдието.

 

Като студент имах възможност да посетя чрез работни програми Съединените Американски Щати и Великобритания. Там наред с възможността да опозная част от културата им, манталитета и навиците за професионално общуване успях да затвърдя познанията си по английски език, които след това в практиката си на юрист, успях да обогатя с юридически английски.

Професионалната ми дейност в областта на правото започна като юрисконсулт на голяма компания с международно значение. От престоя си там успях да се запозная в детайли с ежедневните проблеми на бизнеса както в България, така и на европейската сцена. Придобих екипния дух на сплотения колектив - при преследването на една обща цел. Желанието ми е да успея да прехвърля този подход към всеки клиент и в адвокатската ми практика.

 

Предпочетох частната адвокатска практика, за да мога да предложа индивидуално отношение на клиентите си като им посветя цялата си професионална енергия. Считам, че адвокатът, като професионалист, би трябвало да извоюва близостта си както до търговеца, така и до отделния гражданин. Това, в съвременните условия, е немислимо без прилагането на индивидуален подход и съобразяване както с потребностите на клиента, така и с неговите финансови възможности.

 

Вярвам в професионализма, екипния дух и успеха!!!